Gyöngyösön nagyméretű családi ház és műhely Eladó!

Gyöngyösön a Deák Ferenc utcában eladó egy sarok telken álló, zárt sorú beépítésű, jó állapotú 159 nm-es családi ház/irodahelyiség 208 nm-es melléképülettel. (műhely)

A külön bejáratú műhely (két nagy garázskapuja a Huszár utcára nyílik) , fémmegmunkáló üzemként funkcionált, egy részén galéria található.

Az ingatlan három teljes szobával, egy 43 nm-es nappali helyiséggel, több tárolóval, egy 19 nm-es konyha-étkezővel és több vizesblokkal is rendelkezik. (opcionálisan akár 7 szoba is kialakítható)

A fényárban úszó nappali dísze a középpontban elhelyezkedő kandalló, tágas étkező-konyhája nagyobb családi összejövetelnek is megfelelő.

A ház fűtése modern kondenzációs gázkazánnal és új radiátorokkal megoldott de igény szerint a kandalló is használható.

A műhely ideális autó szerelő műhelynek vagy kisebb gépipari / termelő tevékenységre a családi házban pedig egyéb vállalkozás (pl. fodrász, szépségszalon, stb) üzemeltethető.

A műhely igény szerint leválasztható és kiadható, akár családi házként, akár irodaként hasznosítja az új tulajdonos az épületet.

Az ingatlan tervezőirodaként működött az elmúlt években, de családi háznak is tökéletesen berendezhető.

A körbezárt, részben térkővel borított udvaron több gépkocsinak is elegendő hely van. A ház egy része alatt pince található, valamint a padlástérben is kialakítható további helyiségek (jelenleg is van fent több leválasztott tároló).

Járőrszolgálathoz bekötött riasztó rendszer védi a házat és a műhelyt is, így kiemelten biztonságos. Kamera rendszer telepítési tervek is megvannak.

Ha belváros közeli, nagyobb családi házat vagy vállakozásának irodát, műhelyet keres, érdemes megtekintenie!

Alapterület: 158 m²
Műhely: 208 m2 + felette lévő részben beépített tetőtér
Telekterület: 653 m²
Szobák száma: (7 szoba is kialakítható)

Irányára: 44,9m forint.

Elérhetőségem: 
erdelyi.istvan kukac edd.hu
06-70-354-8125